Kvartalstrækning juni 2023

Gevinster til kvartalstrækning

Kvartalstrækningen finder sted på den måde, at hvert medlem deltager med et lod. Altså alle medlemmer har samme vinderchance.

Den som bliver trukket ud først, får lov til at vælge først og så fremdeles. Princippet er som altid, at vinderne skal "vælge med hjertet og ikke hjernen".

Selve lodtrækningen finder sted onsdag d. 14. juni 2023 kl. 17:00. Medlemmer kan overvære lodtrækningen i Filmsalen i Holmens Kanal 12. Invitation vil blive udsendt med nyhedsbrev. Selvom du som medlem ikke overværer lodtrækningen, deltager du naturligvis på lige fod og med samme vinderchancer som alle øvrige medlemmer.

Efter lodtrækningen vil vindernes navne blive oplyst på nyhedsbrev og på bankens interne medier. Derudover vil vinderne få separat e-mail med anvisning om, hvordan man som vinder vælger blandt de mange kunstværker.

Husk at kommunikation til kunstforeningen sker på kunstforeningen@danskebank.dk.

Har kunstforeningen ikke modtaget besked fra vinderne med prioriteringsønsker, vælger kunstforeningen på vegne af vinderne.

Det er den enkelte vinders ansvar selv at afhente gevinsten - bemærk placeringen af de enkelte kunstværker. Kunstforeningen har ikke ressourcer til at sende gevinsterne.

Kommentarer til gevinstlisten

Ved hvert gevinst nr. herunder vil der være et større billede af kunstværket.

Klik på billedet for at se det i det større format. Herefter kan man trykke på højrepil-knappen på tastaturet for at gå til næste kunstværk. Tryk på venstrepil-knappen for at gå tilbage til forrige kunstværk, og tryk på "Escape" for at komme tilbage til listen.

Ved at klikke på kunstnernavnet startes en google-søgning, som kan bidrage med links til yderligere oplysninger, f.eks. kunstnerens hjemmeside, et galleri eller en kunstanmelder m.v.

Nederst til hvert kunstværk kan være angivet forskellige relevante links samt den aktuelle placering.

Aktuelt:


Årets første endetalsgevinst

Første endetalsgevinst i 2023 går til medlemmer med endetallet 9. Læs mere om gevinsten her.

Vinderne får snarest tilsendt besked om gevinsten direkte pr. mail.


Gevinst nr. 1
Alechinsky, Pierre
Theatre Pacifique
Litografi
74 x 100

Pierre Alechinsky (født den 19. oktober 1927 i Bruxelles) er en belgisk kunstner, som i Danmark er mest kendt for at være en del af COBRA-gruppen. Alechinsky har boet og arbejdet i Frankrig siden 1951. Hans kunst er forbundet med tachisme, abstrakt ekspressionisme og lyrisk abstraktion

Placering: Høje Taastrup
Id: 17010


Gevinst nr. 2
Barton,Jody
Litografi
73 x 52

Jody Barton (f. 1972) er en Engelsk grafisk kunstner, der er kandidat fra Royal College of Art i London og som har arbejdet med visual kommunikation i mere end 20 år. Jody Barton er bosat i København

Placering: Høje Taastrup
Id: 17006


Gevinst nr. 3
Bigum, Martin
Litografi
58 x 43

Martin Bigum, født i 1966 på Frederiksberg, er en dansk autodidakt multikunster, der især er kendt for sit virke som billedkunstner. Bigum blev i midten af halvfemserne kendt for figuren ART, en kutteklædt skikkelse, der optrådte i mange af hans malerier i perioden fra 1992-99. Bigum er fast paneldeltager i DR K's Kunstquiz med Adrian Hughes som vært.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16980


Gevinst nr. 4
Bluma, Ieva
Complexity Of Human Heart
Maleri
50 x 50

Ieva Bluma, født i Riga, Letland i 1975 Studeret kunst på Riga Art School og senere Art and Design College in Riga. Ieva Blume har haft base i København siden i København siden 1998

https://www.ievabluma.net/

Placering: Høje Taastrup
Id: 16987


Gevinst nr. 5
Brinch, Anders
Blue Game
Olie på lærred
65 x 55

Anders Brinch (født 1971) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2007. Anders Brinch udtrykker sig i maleri, skulptur og installation kombineret på forskellige måder. Hans valg af farver spænder fra sart pastel til mørke og dystre nuancer. Han gør brug af materialer som stof, pailletter og gips samt organisk materiale som planter og fisk. Brinchs arbejde er inspireret af psykedelisk kunst, astronomi, populærkultur, tegnefilm, teater og film. Ud fra disse indtryk skaber han et humoristisk og grotesk forestillingsunivers, der trods strejf af fantasi beskæftiger sig med hverdagens emner. Fascineret af det tredimensionelle plan i det todimensionelle maleri bringer Brinch forviklinger og levitation til sine former og udfordrer derved det klassiske maleris begrænsede begrænsninger. De færdige værker repræsenterer ophobninger, hvor nye kombinationer, udtryk og former fødes. Anders Brinch har udstillet bredt i Danmark og i udlandet. Hans værker er repræsenteret på ARKEN Museum for Moderne Kunst, KUNSTEN Nordjyllands Kunstmuseum, Skive Kunstmuseum og Randers Kunstmuseum.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16973


Gevinst nr. 6
Brinck, Karen
Aftens Skygge
Bronze skulptur
h: 86

Karen Brinck er født 1952 og har siden uddannet sig på Kunsthåndværker og Kunstindustriskolen i 1973.

http://www.karenbrinck.dk/

Placering: Høje Taastrup
Id: 17009


Gevinst nr. 7
Christiansen, Sune
Maleri
50 x 40

Sune Christiansen er Dansk født kunstner i 1971. Sune Christiansen er uddannet i grafisk dessign og animation ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, før han sent kastede sig over billedkunst. Hans værker beskrives som: "Tvetydige, tankevækkende figurative abstraktioner"

https://www.bricksgallery.dk/sune-christiansen/

Placering: Høje Taastrup
Id: 17004


Gevinst nr. 8
Eckhardt, Rasmus
Litografi
70 x 54

Rasmus Eckhardt født 1982 bor og arbejder i København. Uddannet fra Krabbesholm højskole i kunst og arkitektur (2002) og Kunstskolen Spektrum (2009). Han fik sin første soloudstilling på Shrine i New York.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16981


Gevinst nr. 9
Eichen, Peter
På Glødende Grund
Mixed media
60 x 60

Peter Eichen er født i 1962 og startede som 15 årig som bladtegner for Dansk Ornitologisk Forening og efterfølgende som tegner for diverse blade og tidsskrifter. I 1990 debuterede han som kunstmaler med sin første separatudstilling og har siden kunnet ses på flere sensurede udstillinger i Danmark og i udlandet.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16992


Gevinst nr. 10
Ejlerskov, Ditte
Ætsning
60 x 56

Ditte Ejlerskov (f. 1982) er en dansk kunstner, der arbejder inden for maleri og digital kunst. Ejlerskov har studeret på Det Fynske Kunstakademi, The Cooper Union School of Art i New York samt Kunsthögskolan i Malmø, som hun dimitterede fra i 2009. Ditte Ejlerskovs tidligere arbejde henter inspiration fra mainstream kultur og politik, mens hendes seneste arbejde fokuserer på de mere formelle aspekter af hendes praksis, for eksempel repræsenteret i hendes serie af håndmalede farvegradienter i storformat, der fungerer som en form for farveterapi. Ditte Ejlerskov har udstillet mange steder fx. Malmö Konsthall, Röda Sten Konsthall, Kristianstad Kunst Museum, Kristiansand Kunsthall, Aarhus Kunstbygning, Arken, Den Frie Udstillingsbygning og Charlottenborg. Hun har også udstillet i flere lande fx. Finland, Tyskland og Frankrig.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16969


Gevinst nr. 11
Erró
Marilyn Monroe
Litografi
62 x 68

Erró er født på Olafsvik i Island i 1932 og døbt Gudmundur Gudmundsson. I dag bor og arbejder han i Paris og Spanien. I de tidlige 60'ere var Erró den første islænding, der organiserede og medvirkede i happenings. Han arbejdede også med filmeksperimenter, men er mest kendt for sine billeder, især malerier og collager. Erró er blandt andet repræsenteret på Museum of Modern Art i New York, Musée d'Art Moderne de la Ville de Paris, Louisiana of naturligvis på Reykjavik Art Museum.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16984


Gevinst nr. 12
Flensburg, Anette Harboe
Det Blå Træ
Litografi
68 x 98

Anette Harboe Flensburg, født i 1961, er uddannet fra The School of Art and Design, Kolding (1985). Udstillet på talrige gallerier.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16978


Gevinst nr. 13
Hallstrøm, Mikael
Strata-389 (Pyrocene Scenery)
Maleri
50 x 50

Mikael Hallstrøm (b. 1979) er en autodidakt visuel kunstner, der arbejder konceptuel og formelt med relationen mellem natur og kultur. I hans arbejder, er repetitive og akkumuleret markeringer benyttet til at udforske strukturer og betydninger. Hans arbejde er nonfigurative, men refererer ofte til geografiske strukturer

Placering: Høje Taastrup
Id: 17003


Gevinst nr. 14
Hindsgavl, Louise
Figure Of Beauty #6
Porcelæn og træ
20 x 14

Louise Hindsgavl er født 1973 i København. Hun er en af tidens helt store kunstnere på den keramiske scene med flere store priser og udstillinger bag sig. Hun er uddannet ved Designskolen i Kolding på Linien for Keramik og Glas i 1999 og har tidligere udstillet på Trapholt, været med på Biennalen for 'Contemporary Ceramics' i Frankrig og modtaget anerkendelse fra Den Danske Kunstfond i form af legater. I Louise Hindsgavls univers får vi afprøvet vores forhold til porcelænsfiguren: Her er ingen blåøjede malkepiger, hvilende dådyr eller boltrende kattekillinger. Det glatpolerede glansbillede og Disney-utopien, som den traditionelle porcelænsfigur fremviser, har dog intet med Louise Hindsgavls aktører at gøre. De kuriøse, antropomorfe skabninger, der boltrer sig i Hindsgavls rumlige porcelænscollager er ofte i færd med obskøne handlinger: De udfører plastikkirurgi på sig selv og hinanden, skærer, bider, klipper - og knepper - i et væk. I værkerne præsenteres vi for menneskets og samfundets skyggesider og de undertrykte drifter.

https://www.louisehindsgavl.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 16976


Gevinst nr. 15
Hkh Dronning Sonja Af Norge
Ætsning
38 x 32

Nærmere præsentation behøvnes næppe. HKH Sonja er dronning af Norge.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16968


Gevinst nr. 16
Holm, Flemming
Venner
Bronzeskulptur
h: 45

Flemming Holm blev født på Fyn 1948. Han har gennem en årrække arbejdet med modellering, granit, bronze, marmor, installationer samt olie på lærred. Debut på Kunstnernes Påskeudstilling. Han har endvidere deltaget i en række censurerede udstillinger i ind- og udland. Har varetaget udsmykningsopgaver for såvel private som offentlige instanser, foruden salg til kunstforeninger, pengeinstitutter m.v. Medlem af Dansk Billedhuggersamfund samt DBF. Flemming Holm stod for kunstforeningens første endetalsgevinst i 2021.

Placering: Brabrand
Id: 17011


Gevinst nr. 17
Hviid, Martha
Skulptur
h: 55

Martha Hviid laver store installationer, mellemstore skulpturer, små håndterbare objekter, tegninger, tekster, og nogle gange værker man kan lytte eller lugte til. Hendes praksis beskæftiger sig med, hvordan vi som mennesker eksisterer i verden - hvordan vi sanser, føler og tænker, samt hvordan vi bevist eller ubevist kommunikerer og interagerer med hinanden. Hun arbejder for det meste med materialer, man sanseligt kan genkende fra hverdagen - så som bløde tæpper, hård beton, glat keramik og formbøjede metaller. Hun har en Master fra skulpturlinjen på Royal College of Art i London og University of Texas i Austin. Hun er pt. bosat i København.

https://arthubcopenhagen.net/profile/martha-hviid/

Placering: Høje Taastrup
Id: 17005


Gevinst nr. 18
Häfström, Jan
Ætsning
72 x 65

Jan Häfström (f. 1937) er en svensk kunstner fra Stockholm. Uddannet fra Det Kgl. Svenske Kunstakademi i Stockholm (1962). Han er repræsenteret på flere museer som det svenske Nationalmuseum i Stockholm.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16967


Gevinst nr. 19
Kissell, Natasha
Cool Reflection
Olie på lærred
25 x 30

Natasha Kissell (f.1978) er en engelsk maler, bosat i Brighton. Hun maler primært med olie på lærred eller aluminium. Kissells malerier skildrer modernistisk arkitektur sat i fantasifulde landskaber, som udstråler aspiration og udstråler undren. Uanset om det er en menneskeskabt struktur eller de sarte detaljer i den naturlige verden, virker hendes malerier som smukke utopiske visioner, der afspejler menneskets ensomhed i en majestætisk natur. Inspireret af blandt andet Caspar David Friedrichs romantiske allegoriske landskaber tilegner Kissell sig elementer fra kunsthistoriens epoker for at skildre hendes sublime riger. Kissell genopfinder traditionelt landskabsmaleri og afslører finurlige og nysgerrige verdener. Hendes arbejde blev vist i 'No New Thing Under the Sun' på Royal Academy at Art, London (2010), og hun var også inkluderet i udstillingen 'Painting the Glass House: Artists Revisit Modern Architecture' i 2008 og 2009 på The Aldrich Contemporary Art Museum, Connecticut, Yale School of Architecture Gallery og Mills College Art Museum i Californien.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16975


Gevinst nr. 20
Kjærgaard, Mie Olise
Litografi
62 x 52

Den danske kunstner Mie Olise Kjærgaard (f. 1974) er uddannet fra kunst- og arkitektskoler i Århus, London og New York og har både en MA i billedkunst og i arkitektur. Hun bor og arbejder i København og New York. Mie Olise arbejder i maleri og arkitektoniske, installatoriske konstruktioner med narrativer, der relaterer sig til steder og forladte strukturer. Hun har udstillet i både Danmark og i udlandet.

https://mieolise.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 16970


Gevinst nr. 21
Kristine, Anni
Golden Delicious
Bronzeskulptur, forgyldt 24k
h: 19

Bronzeskulpturen er forgyldt med 24 karat guld. Anni Kristine blev født i Nordjylland 1952. Har gennem en årrække arbejdet med modellering. Først med skulpturer i keramik. Senere er bronzen blevet det foretrukne medie. Har deltaget i gruppe- og separatudstillinger i ind- og udland, bl.a. på Helen Day Artcenter i USA. Endvidere udført udsmykningsopgaver for private såvel som offentlige instanser. Salg til private, kunstforeninger, pengeinstitutter m.v.

Placering: Brabrand
Id: 17012


Gevinst nr. 22
Larsen, Peter
Linoleumstryk
60 x 55

Peter Larsen (f. 1984) er uddannet fra det kongelige danske kunstakademi, grafisk skole 2013.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16999


Gevinst nr. 23
Ludvigsen, Søren
Sommereg
Maleri
35 x 44

Søren Ludvigsen, er en dansk maler især kendt for skildringen af Dyrehavens gamle solitære egetræer.

Placering: Høje Taastrup
Id: 17008


Gevinst nr. 24
Mad Meg
Gernicouille De Pine D'assaut
Litografi
70 x 58

Mad Meg er født i 1976 of bor og arbejder i Paris. Hun er inspireret den nederlandske maler Jérome Bosch fra 1500-taller. Mad Meg tegner ofte på meget store papirformater og med tynd 'Sergent Major' fountain pen og kinesisk blæk.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16983


Gevinst nr. 25
Marc Fluri & Sebastian T. Lycbeker
Green Mountain
Fotokunst
50 x 55

Bearbejdet foto af Marc Fluri & Sebastian Tiku Lycbeker baseret 100 år gamle negative fra Blossom expeditionen. Værket 'Green Mountain' er lavet i begrænset oplag.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16993


Gevinst nr. 26
Mersholm, Torben
Art Of Me
Skulptur
h: 37

Torben Mersholm er født i 1969 på Christianshavn, men flyttede allerede i 1991 til Nordjylland. Han har stor succes med sine fantasifulde keramikskulpturer, der ved første øjekast er meget humoristiske. Torben Mersholm krænger sin sjæl ud i sin kunst og der gemmer sig ofte en eftertænksom sjæl i de aparte og karikerede figurer. Keramikskulpturen er 37 cm høj.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16990


Gevinst nr. 27
Mortensen, Mathias Malling
Linoleumstryk
85 x 65

Mathias Malling Mortensen (f. 1980) er en dansk autodidakt kunstner. Han er inspireret af den tidligere danske 'linien-movement' samt den italienske 'spatialisme' fra tiden lige efter 2. verdenskrig. Mathias har udstillet på danske gallerier samt i Japan og Italien.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16971


Gevinst nr. 28
Næblerød, Frederik
Linoleumstryk
80 x 65

Frederik Næblerød (f. 1988) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Næblerød arbejder i forskellige medier, herunder maleri, tegning, skulptur og off-grid projekter. Hans værker er ekspressive, sommetider tangerende til det groteske. Ofte præsenterer de en konkret historie eller handling i et øjebliksbillede, hvori beskueren kan finde hints og referencer til problematikker i samfundet. Hans værker er at finde i flere samlinger herunder: Ny Carlsberg Fondet, Statens Kunstfond, Kastrupgårdsamlingen, Vejle Kunstmuseum og Horsens Kunstmuseum.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16997


Gevinst nr. 29
Nørgaard, Bjørn
Litografi
56 x 46

Bjørn Nørgaard, født 1947 København, er uddannet fra Den eksperimenterende kunstskole (1964). I perioden 1985-94 arbejde Bjørn Nørgaard som professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi. Masser af anerkendelser og udstillinger. Bl.a. kendt for gobeliner til Dronning Margrethe II i Riddersalen, Christiansborg (2000). Litografiet hedder 'Un homme et sa femme découvrent un drole d'oiseau'.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16979


Gevinst nr. 30
Odde, Knud
Linoleumstryk
53 x 70

Knud Odde (f. 1955) er en dansk musiker, maler og kunst. Oprindeligt var Knud Odde kendt som bassist i punkbandet Sort Sol. Som maler debuterede han i 1982 på Charlottenborgs Efterårsudstilling. Knud Odde regnes til de "Vilde Unge", der opererer med et stærkt symbolsprog og en ekspressiv form.

Placering: Holmens KanL 12
Id: 17001


Gevinst nr. 31
Rosdahl, Viktor
Ætsning
90 x 80

Viktor Rosdahl (f. 1980) er en svensk kunstner, som er uddannet fra Det Kgl. Svenske Kunstakademi Stockholm (2005) samt Malmö Kunst Akademi (2007). Viktor har udstillet på talrige gallerier herunder i New York. Ætsningen måler 90 x 80 cm.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16966


Gevinst nr. 32
Schelde, Morten
Garden Party
Tusch og blyant på papir
40 x 30


Morten Schelde (f. 1972) er en dansk billedkunstner.
Schelde er uddannet på Det Fynske Kunstakademi 1994-1996 og er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 1996-2001. Han startede som maler, eksperimenterede kort med fotografi og fandt i sidste ende sin egen unikke stil gennem det afdæmpede sprog i hans minutiøse tegninger.
Morten Scheldes univers er ofte dramatisk, bygget på sammenstødet mellem divergerende sfærer og overgange mellem verdener. Ved generelt at reducere sit farveskema til strenge udforskninger af rødt, lægger Schelde vægt på tegningen som medie.
Ved siden af nogle af de sidste årtiers mest berømte danske kunstnere (Erik A. Frandsen, Tal R, John Kørner, Olafur Eliasson m.fl.) deltog Morten Schelde i udsmykningen af Frederik den 8. Slot i 2010. Scheldes installation i bl.a. paladsets receptionskammer er en drømmeagtig skildring af maskinrummet i The Ram - et skib, som både han og kronprinsen rejste ombord på under Galathea-ekspeditionerne 2006-7.
Foruden mange højtprofilerede gruppeudstillinger har Morten Schelde haft adskillige soloudstillinger både i Danmark og i udlandet. Hans værker findes på museer som Louisiana, Arken, Statens Museum for Kunst, Vestsjælllands Kunstmuseum, Museum der Bildenden Künste i Leipzig samt i stort set alle større private samlinger i Danmark.

https://mortenschelde.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 16974


Gevinst nr. 33
Shrigley, David
See Me As I Really Am
Linoleumstryk
70 x 60

David Shrigley, født 1968, er en skotsk billedkunstner uddannet fra Glasow School of Art. Han er kendt for sine humoristiske og naivistiske sort-hvide tegninger. David Shrigley har modtaget flere priser og anerkendelser bl.a. Turner Prize i 2013.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16996


Gevinst nr. 34
Slavin, Matvey
Green Age
Oliemaleri
50 x 40

Matvey Slavin (f. 1987), også kendt under kunstnernavnet MatWay, er en russisk-tysk billedkunstner, der bor og arbejder i København. Han er uddannet fra Hochschule für Angewandte Wissenschaften i Hamburg og efterfølgende fra Akademie der bildenden Künste Wien. MatWay er del af kunstnerduoen Enfants Terribles, medstifter af Popdada og har deltaget i symposier og udstillinger med Norddeutsche Realisten.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17014


Gevinst nr. 35
Stahn, Anna
Træsnit
42 x 56

Anna Stahn (f. 1994) er en dansk kunster, som er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hun har modtaget flere priser og anerkendelser for sit arbejde bl.a. af Startens Kunstfond.

https://www.annastahn.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 16998


Gevinst nr. 36
Sørensen, René Steen
Tegning (sort)
80 x 70

René Steen Sørensen ( f. 1959 ) er uddannet fra Danmarks Designskole. Hans signatur er stregen, som udmønter sig i den personlige fortælling gennem teknisk præcision. Gennemgående for hans praksis er en nysgerrig og kritisk stillingtagen til virkeligheden og fantasien. Ofte afspejler Renés værker sindets mange kroge og forvanskninger. Lyset og mørket. Det evige grænseland, mellem romantisk udfoldelse og naturvidenskabelig tilgang, afføder et stærkt indtryk - der bliver siddende.

Placering: Holmeens Kanal 12
Id: 16985


Gevinst nr. 37
Sørensen, René Steen
Tegning (farve)
80 x 70

René Steen Sørensen (f. 1959) er uddannet fra Danmarks Designskole. Hans signatur er stregen, som udmønter sig i den personlige fortælling gennem teknisk præcision. Gennemgående for hans praksis er en nysgerrig og kritisk stillingtagen til virkeligheden og fantasien. Ofte afspejler Renés værker sindets mange kroge og forvanskninger. Lyset og mørket. Det evige grænseland, mellem romantisk udfoldelse og naturvidenskabelig tilgang, afføder et stærkt indtryk - der bliver siddende.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16986


Gevinst nr. 38
Tal R
Linoleumstryk
65 x 80

Tal Rosenzweig (f. 1967), kendt som Tal R, er en dansk kunstner., der bor og arbejder i København. Som 1-årig flyttede han med sin familie til Danmark. Tal R er uddannet fra Det Kongelige Danske kunstakademi i 2000 og har udstillet i flere storbyer verden over. Tal R har modtaget flere anerkendelser og udmærkelser bl.a. i 2005 Eckersberg Medaillen.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16972


Gevinst nr. 39
Valentiner-Branth, Gitte
Sw10
Akrylmaleri
50 x 40

Gitte Valentiner-Branths interesse for rum og arkitektur kommer til udtryk i hendes malerier, der balancerer på kanten af figuratioin og abstraktion, mellem realisme og fiktion. Hun inspireres af form, linier og skarpe kanter samt perspektiverne på storslåede arkitekttegnede villaer. Nogle gange starter hun et værk på en meget opløst flade af vilde strøg med en bred pensel og arbejder sig videre på rumlige strukturer, fyldt med energi og kontrast og ofte med en farverig palet. Andre gange står de arkitekttoniske linier rent, flade mod flade i et stærkt udtryk. Gitte Valentiner-Branth har udstillet på flere censurerede udstiller i både i Danmark og i udlandet.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16991


Gevinst nr. 40
Wien, Ginette
Den Ikke Helt Så Lille Havfrue
Skulptur
42 x 40

Ginette Wien er dansk keramiker født i 1960 og er især kendt for sine fabeldyr. Inspirationen stammer oprindelig fra et besøg i Kina, men nu finder hun den alle steder. Hendes figurer afspejler menneskelige udtryk, der på finurlig vis kommer frem i leret og skaber glæde og spontanitet hos beskueren.

http://www.ginettewien.dk/

Placering: Høje Taastrup
Id: 17007