Kvartalstrækning september 2023

Gevinster til kvartalstrækning

Kvartalstrækningen finder sted på den måde, at hvert medlem deltager med et lod. Altså alle medlemmer har samme vinderchance.

Den som bliver trukket ud først, får lov til at vælge først og så fremdeles. Princippet er som altid, at vinderne skal "vælge med hjertet og ikke hjernen".

Selve lodtrækningen finder sted torsdag d. 28. september 2023 kl. 17:00. Medlemmer kan overvære lodtrækningen i Filmsalen i Holmens Kanal 12. Invitation vil blive udsendt med nyhedsbrev. Selvom du som medlem ikke overværer lodtrækningen, deltager du naturligvis på lige fod og med samme vinderchancer som alle øvrige medlemmer.

Efter lodtrækningen vil vindernes navne blive oplyst på nyhedsbrev og på bankens interne medier. Derudover vil vinderne få separat e-mail med anvisning om, hvordan man som vinder vælger blandt de mange kunstværker.

Husk at kommunikation til kunstforeningen sker på kunstforeningen@danskebank.dk.

Har kunstforeningen ikke modtaget besked fra vinderne med prioriteringsønsker, vælger kunstforeningen på vegne af vinderne.

Det er den enkelte vinders ansvar selv at afhente gevinsten - bemærk placeringen af de enkelte kunstværker. Kunstforeningen har ikke ressourcer til at sende gevinsterne.

Kommentarer til gevinstlisten

Ved hvert gevinst nr. herunder vil der være et større billede af kunstværket.

Klik på billedet for at se det i det større format. Herefter kan man trykke på højrepil-knappen på tastaturet for at gå til næste kunstværk. Tryk på venstrepil-knappen for at gå tilbage til forrige kunstværk, og tryk på "Escape" for at komme tilbage til listen.

Ved at klikke på kunstnernavnet startes en google-søgning, som kan bidrage med links til yderligere oplysninger, f.eks. kunstnerens hjemmeside, et galleri eller en kunstanmelder m.v.

Nederst til hvert kunstværk kan være angivet forskellige relevante links samt den aktuelle placering.

Aktuelt:


Årets første endetalsgevinst

Første endetalsgevinst i 2023 går til medlemmer med endetallet 9. Læs mere om gevinsten her.

Vinderne får snarest tilsendt besked om gevinsten direkte pr. mail.


Gevinst nr. 1
Adolfsen, Per
Trees By The Coast
Litografi
100 x 69

Per Adolfsen (f. 1964) er dansk billedkunstner bosat i udkanten af Odense. Samtidig med sin udstilling i Skitsehandlen har kunstneren også solo-udstilling på 532 Gallery Thomas Jaeckel i New York og en del af gruppeudstillinger i Shanghai og København. Han har deltaget på et utal af de store kunstmesser

https://www.per-adolfsen.com

Placering: Holmens Kanal
Id: 17035


Gevinst nr. 2
Bardram, Christina
Shaesof A Sycamore Tree
Oliemaleri
80 x 80

Christina Bardram, født 1960, er en dansk kunstner uddannet på Danmarks Designskole. Hun har udstillet både i ind og udland samt er repræsenteret på flere museer.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17055


Gevinst nr. 3
Beck, Carsten
Små Rum
Olie på lærred i egetræsramme
60 x 50

Carsten Beck (f. 1986) har en baggrund indenfor grafisk design, illustration og fotografi. Selvom det først var i slutningen af 2019, han begyndte at eksperimentere med at omsætte sine grafiske skitser til levende olie på lærred, blev han, næsten over natten, en succes i den internationale kunstverden, og hans værker kan findes i gallerier fra Milano til New York. Beck er baseret i Aalborg, og når han går ud, fotograferer han byens arkitektoniske linjer og dens flader af lys og skygge. Disse danner ofte et direkte grundlag for kompositionerne i de endelige værker. Geometriske sektioner i lyse farver og monumentale, sort-hvide værker er kendetegnene for denne autodidakte kunstner, der henter inspiration fra den konkrete kunst: en form for kunst baseret på et simpelt, ikke-figurativt udtryk og rene linjer. Carsten Becks malerier har et meget skandinavisk og minimalistisk udtryk. Beck skaber sin kunst med oliemaling på lærred. Malerierne er et mix af geometriske perspektiver i former og figurer skabt af kvalitetsmaterialer og med en matematikers øje for detaljer. Sammensætningen af linjer, former og farver i Carsten Becks malerier skaber nye objekter og formationer. Kunstnerens intention med kunsten er at konvertere organiske former til betydningsfulde kompositioner.

https://www.carstenbeck.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17029


Gevinst nr. 4
Behncke, Søren
Dubuffet
Skoæske mosaik
30 x 30

Den aarhusianske kunstner Søren Behncke (f. 1967), i folkemunde kendt som Papfar, er oprindeligt uddannet grafiker, men er primært kendt for hans genbrugsskulpturer af pap og plast. Han har udstillet i både Danmark og udlandet. I Danmark er aktionen på Aaros den mest bemærkelsesværdige, hvor han placerede en stor slangebøsse ved den berømte skulptur Boy. Også i New York han kunstneren skabt humoristisk kunst i det offentlige som f.eks. en stor påsat nøgle på ryggen af en skulptur af H. C. Andersen. Under aliasset Posemanden har kunstneren eksperimenteret med plast-flet, der danner pixelerede billeder og symboler. Den humoristiske tilgang til kunsten tager Søren også med sig når han arbejder med tryk, malerier og collager.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17030


Gevinst nr. 5
Bering, Rune
I'll Recognise Her By Her Dancing
Fotogravuree
42 x 58

Rune Bering, født i 1984, er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2013. Rune Bering har uddannet utallige steder herunder censurerede som udstillinger på Den Frie, Charlottenborg og i 2024 vil han have en soloudstilling på i Mønstigshus (Frederiksberg Museerne). Rune Bering har derudover modtaget flere priser og legater bl.a. fra Kunstfonden og Beckett Fonden. Det viste værk med titlen "I'll Recognize Her by Her Dancing Shoe" er en såkaldt fotogravure og lavet i et begrænset oplag på 3 stk. Værket måler 42 x 58 cm (H/B).

https://www.runebering.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17022


Gevinst nr. 6
Bjerre, Lotte Maja
Pap og nylontråd
70 x 60

Den danske kunstner Lotte Maja Bjerre er uddannet fra Kunstskolen Spektrum 2011 og fik sit gennembrud på forårsudstillingen, Kunsthal Charlottenborg 2016 hvor hun solgte 5 værker til Statens Kunstfond. Maja Bjerre bor og arbejder i København.Lotte Maja Bjerre laver nylontrådsbilleder, hvor mønstre og strukturer bliver skabt igennem en meget tidskrævende proces. De valgte mønstre bliver dannet ved at omvikle bemalet pap med en meget fin nylontråd. Igennem lysets skiften og synsvinklen giver det betragteren en oplevelse af et værk med sit helt eget liv i konstant forandring.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17031


Gevinst nr. 7
Bjørnsten, Luca
O Canada
Voks pasteller på papir, uv glas
33 x 42

Luca Bjørnsten (f. 1986, København) er uddannet billedkunstner fra Gerrit Rietveld Academie, Holland. Han har haft soloudstillinger og gruppeudstillinger rundt om i verden. Kunstneren bor og arbejder i København Bjørnstens værker er en dokumentation af vores moderne landskab, men er ikke nødvendigvis billeder af landskaberne derude, men billeder af vores indre idealiserede forestillinger om landskabet – i en tid, hvor fremskridt har gjort jorden uigenkendelig, og hvor alle visuelle udstillinger har været kommodificeret - omdannet til komponenter til brug i et brands visuelle identitet. Bjørnstens værker kan beskrives som en legende kombination af ironiske tegneseriescener, forbrugersamfundets magt og landskabsmaleriet.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17068


Gevinst nr. 8
Bluma, Ieva
Keramikfad
35 x 35

Ieva Bluma, født i Riga, Letland i 1975 Studeret kunst på Riga Art School og senere Art and Design College in Riga. Ieva Blume har haft base i København siden i København siden 1998

https://www.ievabluma.net/

Placering: Høje Taastup
Id: 16988


Gevinst nr. 9
Brinch, Anders
Kobbertryk
37 x 42

Anders Brinch (f. 1971) er uddannet fra Det Kongelige Danske kunstakademi. Han har udstillet og er repræsenteret på bl.a. Arken, Nordjyllands Kunstmuseum, Skive Kunstmuseum og Randers Kunstmuseum. Kobbertrykket har titlen 'Croc and dead surfers'.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17002


Gevinst nr. 10
Bruus, Elias
Bull Of Mosaic
Oliemaleri
60 x 90

Elias Bruus, født i 1995, er en autodidakt kunstner, hvis kunst har surrealistisk udtryk. Elias har en lang række af udstillinger herunder Fyns Kunstudstilling herunder også den censurerede udstilling i forbindelse med H. C. Andersens Festivals i Odense. Oliemaleriet 'Bull of Mosaic' måler 60 x 90 cm (H/B).

Placering: Holmens Kanal
Id: 17062


Gevinst nr. 11
Cantrell, Ned
Glasvase
26 x 20

Ned Cantrell er født 1975 og uddannet i England på Colchester Institute School of Art & Design, men har siden 2004 boet og arbejdet i Ebeltoft. I 2018 modtog han Hempels Glaspris. Ned Cantrell har udstillet i gallerier og på museer over hele verden.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17046


Gevinst nr. 12
Canu, Manuel
Akvarel tegning, uv glas
49 x 37

Manuel Canu er født i Italien, uddannet fra Bath Spa University, England, men bor og arbejder nu i København. En kunstner med internationalt udsyn, der har udstillet på museer og gallerier i hele verden. Han har flere gange modtaget legater fra bla. Statens Kunstfond. Senest Statens Kunstfonds arbejdslegat 2023. Naturen, det organiske og det ornamentale er helt centralt i Manuel Canus værker. Værkerne opnår næsten et figurativt udtryk igennem det tydelige afsæt fra naturen. Men værkerne er samtidig så stramt komponeret, naturen så systematisk, strukturel og stiliseret, at naturen bliver distanceret og værkerne til kulturelle objekter. Skønheden er præcis.

https://www.manuelcanu.com

Placering: Holmens Kanal
Id: 17067


Gevinst nr. 13
Ceresa, Crystel
Alice Dream
Mixed medie
30 x 21

Crystel Ceresa, født i 1977, er en schweizisk kunstner uddannet fra Ecole des Arts Decoratifs i Geneve og efterfølgende fra Ecole Supérieure des Beaux-Arts ligeledes i Geneve. Crystel Ceresa er repræsenteret i anerkendte kunstsamlinger som Academisch Medisch Centrum (Amsterdam), Bank Julius Bär (Basel) og Collection Yves Racloz (Geneve).

Placering: Holmens Kanal
Id: 17044


Gevinst nr. 14
Cherbeluka, Ricardo
Nocture
Oliemaleri
80 x 60

Richardo Cherbeluka, født i 1978, er en braziliansk kunstner fra Sao Paulo. Richardo er uddannet fra Colégio Claretiano og Faculdade Paulista.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17039


Gevinst nr. 15
Christiansen, Jesper
Litografi
97 x 75

Jesper Christian Christiansen, maler og grafiker, født 5. juni 1955, bor og arbejder i København - Samosvej. I 1981 gift med grafiker, forfatter og 'smagsdommer' Anna Grue. Jesper Christiansen er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 1981-1988 hos professorerne Hein Heinsen og Albert Mertz og har fra 2002 til 2008 selv været professor på Kunstakademiet. Debuterede i 1980 på Kunstnernes Efterårsudstilling.

Placering: Brabrand
Id: 16936


Gevinst nr. 16
Clauzel, Jacques
Radering
56 x 45

Jacques Clauzel blev født i 1941. Han gik på kunstskolerne i Tourcoing, Montpellier og Paris (Chastel-værkstedet). Han blev udnævnt til grand logiste ved Grand Prix de Rome i 1964.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17034


Gevinst nr. 17
Dalsgaard, Svend
Litografi
65 x 80

Sven Dalsgaard (1914-1999) var maler, skulptør og digter. I sin kunstneriske karriere bevægede han sig igennem mange forskellige kunstneriske retninger og udtryk. Han kendes især for sine stole-skulpturer, blå pakker, monokrome malerier og malerier med Dannebrogsflag.

http://www.svendalsgaard.dk/

Placering: Brabrand
Id: 16935


Gevinst nr. 18
Degn, Louise
Isvaffelkæde 18k guld rød brillant
3 x 1

Louise Degn søger inspiration i sine omgivelser. Ofte stammer idéerne til hendes designs fra hverdagsobjekter der besidder en særlig skønhed - en antik vandkande eller forårets første sommerfugl, et yndlingslegetøj eller en tekande i rokokostil. Omhyggeligt håndværk, ædle materialer og originelt design er nøglebegreber i Louise Degns arbejde som guldsmed. Hendes humoristiske sans afspejles tydeligt i hendes smykker. Louise skaber smykker til den uafhængige kvinde, der sætter pris på skønhed og kvalitet og går livet i møde med et smil.

https://no10edithhegedus.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17060


Gevinst nr. 19
Diedrichsen, Ulla
Kegle
Olie på lærred
50 x 50

Kegle - maleri Ulla's egne ord om inspiration til billedet: Under et fantastisk ophold på Island, hvor jeg havde et stipendieatelier og arbejdede, blev jeg uundgåelig inspireret af øens barske landskab. Ikke kun geisar, søer, kløfter, men også kegleformede bjerge. I flere billeder forenklede jeg disse organiske former, f.eks. bjerge til kegler. Det lille billede er skabt med oilsticks, som jeg ofte anvender under ophold uden for mit hjemlige atelier. I tilfældet her ønsker jeg en stoflighed, der går igen i de rå naturomgivelser. Ulla Diedrichsen (født 1950) er dansk samtidskunstner med rod i den internationale konceptkunst og den europæiske retning, Spurensicherung, har været aktiv kunstner i mere end 50 år, arbejder med maleri, foto, mixed media. Uddannelse: Aarhus Universitet, Kunsthistorie, Film og Videnskabsteori 1971-78. Aarhus Kunstakademi, Det Jydske Kunstakademi afd. for Maleri 1973-78. Ulla har udstillet over hele verden, og er repræsenteret på museer både herhjemme og i udlandet, bl.a. Det kgl. Biblioteks Billedsamling, Glyptoteket, Statens Kunstfond, Museum für Moderne Kunst, Salzburg, Østrig, ARoS Kunstmuseum (Permanent repræsenteret med fotoinstallationen: Action for a New Reality) Victoria and Albert Museum, London, The International Polaroid Collection, Boston, USA. Læs mere om Ullas arbejde og udstillinger

https://www.u-d.dk
https://www.galleri5000.dk/

Placering: Brabrand
Id: 17085


Gevinst nr. 20
Ejlerskov, Ditte
Sweet Cyan Meets Peachy Punch
Indrammet giclée print museumsglas
80 x 80

Ditte Ejlerskov er en dansk billedkunstner (f. 1982), der arbejder inden for maleri og digital kunst. Ejlerskov har studeret på Det Fynske Kunstakademi, The Cooper Union School of Art i New York samt Kunsthögskolan i Malmø, som hun dimitterede fra i 2009. Ditte Ejlerskovs tidligere arbejde henter inspiration fra mainstream kultur og politik, mens hendes seneste arbejde fokuserer på de mere formelle aspekter af hendes praksis, for eksempel repræsenteret i hendes serie af håndmalede farvegradienter i storformat, der fungerer som en form for farveterapi. Ditte Ejlerskov har udstillet mange steder fx. Malmö Konsthall, Röda Sten Konsthall, Kristianstad Kunst Museum, Kristiansand Kunsthall, Aarhus Kunstbygning, Arken, Den Frie Udstillingsbygning og Charlottenborg. Hun ahr også udstillet i flere lande fx. Finland, Tyskland og Frankrig.

https://ditteejlerskov.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 16977


Gevinst nr. 21
Eken, Rose
Sort Frugt - Pære
Glaseret pap
6 x 10

Rose Eken (f. 1976) er uddannet fra Royal College of Art i London i 2003. Hun arbejder i flere medier såsom skulptur, broderi, miniature, tegning og video-installation. Hun har udstillet flere steder både i Danmark og i udlandet.

http://roseeken.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17028


Gevinst nr. 22
Eriksen, Anja
Smykke,øreringe, guld og diamanter
1 x 0

Anja Eriksen er født i Danmark og har boet flere år i New Zealand. Anja har en livsdefinerende nysgerrighed om verden, dens landskaber og kulturer, som har fået hende til at rejse vidt omkring i Europa, Asien og Stillehavet. Hun henter inspiration fra former og strukturer og blander de rene linjer i skandinavisk design med de rå og uspolerede landskaber, former, arkitektur og farver i de lande, hun har udforsket, fra New Zealand til Grønland og Cuba. I 2011 blev Anja Eriksen uddannet guldsmed med udmærkelse i København, Danmark. Efter fire et halvt års læretid hos hæderkronede guldsmede og arbejde for nogle af de store danske designhuse lancerede Anja sit eget brand - Anja Eriksen Jewellery - med en moderne elegant stil og passion for godt håndværk og ædelmetaller. Smykke: 18 karat guld guldøreringe med 4 stk 0.01 ct TW/VVS diamanter

https://www.anjaeriksen.com

Placering: Holmens Kanal
Id: 17057


Gevinst nr. 23
Fisker, Malte
Embodiment Of White
Oliemaleri
29 x 21

Malte Fisker, født i 1988, er uddannet fra København Kunstskole (2006) og Det Kongelige Danske Kunstakademi (2013). Han har et betydeligt antal udstillinger bag sig på gallerier og øvrige kunstinstitutioner. Malte Fisker har modtaget kunstlegater fra bl.a. Statens Kunstfond.

https://www.maltefisker.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17050


Gevinst nr. 24
Frydendahl, Fryd
Shoumo, 2021
Mixed medie
30 x 21

Fryd Frydendahl er kunstfotograf og arbejder primært med fotografiet som medie. Hun har i mange år boet og arbejdet i New York som både kunst- og kommerciel fotograf, men bor for tiden i Danmark i forbindelse med sit arbejde som underviser og leder af fotoskolen Fatamorgana. Frydendahl har gennem de sidste 15 år markeret sig som en markant fotokunstner med en helt særlig og distinkt stil. Hendes billedsprog er skævt og poetisk, og hun formår at fortælle mere, end hvad man umiddelbart ser. Hendes tilgang til mennesker er med til at give værkerne en særlig følsomhed og sårbar undertone, som ofte ligger i relationen mellem fotografen og de portrætterede.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17017


Gevinst nr. 25
Funch, Peter
Critical Mass, 2010
Fotokunst
27 x 58

Peter Funch, Født 1974 i Danmark. Han boede i New York i 13 år som fotograf. Funch blev uddannet som fotojournalist fra Journalskolen i 1999 og kombinerer den sociale kommentar med en filmisk stil.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17019


Gevinst nr. 26
Galschiøt, Jens
Balanceakt
Bronzeskulptur
36 x 4

Bronze skulptur - balanceakt Jens Galschiøt:

Placering: Brabrand
Id: 17064


Gevinst nr. 27
Godsk, Henrik
I Would Die For You
Litografi
68 x 50

Henrik Godsk er en dansk kunstner, der bor og arbejder i Nordjylland. Han debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus Kunstbygning i 2002, blev medlem af Billedkunstnernes Forbund i 2006 og har siden udstillet på gallerier, museer og andre udstillingssteder. Wikipedia Født: 1975 (48 år)

https://www.facebook.com/henrikgodskartist

Placering: Holmens Kanal
Id: 17036


Gevinst nr. 28
Goldenberg, Daniel
Rain
Oliemaleri
30 x 30

Daniel Goldenberg er født i Canada i 1960 men har boet det mest af sit liv i Danmark. Han er certificeret underviser for The Michael Wilcox School of Colour. Udover malerier har han også lavet baggrunde for animationsfilm. Daniel Goldenberg har udstillet i Danmark samt Sverige, Holland og USA.

https://www.danielgoldenberg.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17054


Gevinst nr. 29
Grømma, Michael A.
Da Alt Blev Mit
Oliemaleri
38 x 31

Michael a Grømma, født i 1983, er en dansk kunstner. Michael har udstillet i både ind og udland herunder Kunstnernes Efterårsudstilling samt Kunstraum Kreuzberg/Bethanien i Berlin.

https://www.agroemma.com/om-mig-1

Placering: Holmens Kanal
Id: 17037


Gevinst nr. 30
Hagen, Søren
Mars Yellow
Oliemaleri
17 x 31

Søren Hagen, født i 1957, er en autodidakt kunstner, som fik sit store gennembrud i 1986, da han blev optaget ved Kunstnernes Efterårsudstilling. Talrige udstillinger i ind og udland herunder Exposition Internationale Figures (Toulouse, Frankrig), Salon d`Automne (Paris, Frankrig), Kozalin Kunstmuseum (Polen) og Art Miami (USA).

http://sorenhagen.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17040


Gevinst nr. 31
Hedeby, Bent
Arrival
Oliemaleri
40 x 50

Bent Hedeby Sørensen, født i 1962, er en dansk kunstner, som bor og arbejder i København. Han er uddannet på den Grafiske Skole i Aarhus (1985) samt efterfølgende fra Det Jyske Kunstakademi (1989) og Güzel Sanatlar Fakultesi (Kunstakademiet) i Istanbul (1990). Bent Hedeby har modtaget flere legater og priser bl.a. fra Statens Kunstfond.

https://www.benthedeby.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17052


Gevinst nr. 32
Hegedüs, Edith
Søhest kæde 18 k guld m perlemor
2 x 1

Ediths smykker bliver kun lavet i ganske få eksemplarer, de er håndlavede i 18 karat guld med brillanter og håndplukkede, specielt udvalgte 'skatte' som hun finder på sine rejser. Hun arbejder med ædelstene i alle farver og med jet fra Whitby. Hun arbejder også med antikke venetianske glasmosaikker, victorianske glasknapper, håndskåret italiensk koral og antikke broderier. Edith elsker når æstetik, eksklusivitet og design mødes i smykket, uden andet formål end at være smukt. Edith Hegedüs arbejdede i flere år med reklame og i den grafiske branche før hun tog uddannelsen som industriel designer på Danmarks Designskole i 1995. I årene 1998 til 2003 arbejdede hun hos den anerkendte guldsmed Josephine Bergsøe, og i 2007 afsluttede hun guldsmedeuddannelsen hos Jo Riis Hansen.

https://no10edithhegedus.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17059


Gevinst nr. 33
Helleshøj, Tine
Maleri
105 x 105

Tine Helleshøj har allerede markeret sig stærkt med en meget moden teknik og en stil, der er helt hendes egen. Hun har et usædvanligt talent, og har trods sin unge alder, allerede markeret sig stærkt som kunstner gennem flere år. Bl.a. blev hun kåret som årets kunstner i TV`s "Galleri 12" i 1998. I hendes billeder genkender vi nogle mere eller mindre berømte fotoportrætter - baggrunden er bygget op som en blanding af gouache, olie, kridt, papir, fiberdug, lak m.m.

Placering: Brabrand
Id: 16933


Gevinst nr. 34
Hempler, Lars
Trained Tree
Oliemaleri
33 x 40

Lars Sarto Hempler, født I 1978, er en dansk kunstner uddannet fra University of the Arts London (2000) og Det Jyske Kunstakademi (2006). Lars deltaget i talrige udstillinger i ind og udland herunder Gallery Steinsland Berliner og Kunstnerhuset Stockholm. Lars Hempler er bl.a. medlem af kunstnergruppen Flux Capacitor Syndrome Project, der har som tema menneskets konstante søgen efter udvikling på godt og ondt.

https://larshempler.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17042


Gevinst nr. 35
Huber, Florian
Balloons Ii
Maleri - epoxy på kanvas
20 x 20

Den Tyske Kunstner Florian Hubers (f. 1985) værker virker umiddelbart som "multi farvet" popkunst. Emner som f.eks. sociale skel er gemt bag objekter og installationer, og værkerne kan nærmest som "instagram pop-art. Florian har siden 2008 hvor han dedikerede sit liv til kunst, bl.a. startet et master program for konceptuel Kunst i Muthesius Kunsthøjskole i Kiel

Placering: Høje Taastrup
Id: 17087


Gevinst nr. 36
Jespersen, Stine
Bit By Bit
Skål, stentøj
d: 24

Stine Jespersen (f. 1976) er uddannet ved Royal College of Art, London, 2003-2005, og ved Central Saint Martins, University of the Arts London, 2002-2003. Hun har udstillet på gallerier og museer i hele verden og modtaget mange legater. Den seneste udstilling 'Infrastructure' var præmieret af Statens Kunstfond. Stine Jespersen laver skulturel keramik, hvori hun udforsker lerets muligheder gennem gentagelser. Hun er optaget af balancen mellem det statiske og det ukontrollerbare. Elementer gentages og kombineres på forskellige måder. I gentagelsen opstår en uundgåelig variation og hermed udvikling. Arbejdet med gentagelse er også en refleksion over de uundgåelige gentagelser i menneskelivet. Det er netop gennem den lille variation i alt det elementære, det hverdagsagtige og det gentagne, at udviklingen sker. Det er den, udviklingen i det almindelige, Stine Jespersen forsøger at indfange i sine værker.

https://www.stinejespersen.com

Placering: Holmens Kanal
Id: 17066


Gevinst nr. 37
Juhl, Filip
Copenhagen, Frue Plads
Blæktegning
30 x 42

Filip Juhl, født i 1978, er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2008. Filip bruger bruger bl.a. København som motiv.

https://filipjuhl.dk/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17041


Gevinst nr. 38
Kohlmann, Emma
Olie på papir
32 x 32

Emma Kohlmann voksede op i nabolaget Riverdale i Bronx, New York. Studerede på Hampshire College i Amherst, MA, hvor hun fik sin bachelorgrad.Hvor hun studerede emner som filosofi og feministisk teori

Placering: Holmens Kanal
Id: 17015


Gevinst nr. 39
Koldsø, Anne
Opstilling Med Kande Og Blommer
Oliemaleri
31 x 41

Anne Koldsø, født i Aarhus i 1972, er uddannet industriel designer fra Danmarks Designskole (2001) og The Florence Academy of Art, Firenze (2014). Hun har modtaget talrige legater og priser.

https://www.annekoldso.com

Placering: Holmens Kanal
Id: 17053


Gevinst nr. 40
Kristine, Anni
Girl Power
Bronze-/granitskulptur
33 x 23

Bemærk at skulpturen vejer 15 kg. Anni Kristine blev født i Nordjylland 1952. Har gennem en årrække arbejdet med modellering. Først med skulpturer i keramik. Senere er bronzen blevet det foretrukne medie. Har deltaget i gruppe- og separatudstillinger i ind- og udland, bl.a. på Helen Day Artcenter i USA. Endvidere udført udsmykningsopgaver for private såvel som offentlige instanser. Salg til private, kunstforeninger, pengeinstitutter m.v.

https://hjerm-kunstgalleri.dk/anni-kristine/

Placering: Brabrand
Id: 17013


Gevinst nr. 41
Krumbach, Marianne
Fra Lh's Have
Glaseret stentøj
32 x 16

Marianne (f. 1970) er uddannet fra designskolen i Kolding og har udstillet i både Danmark og i udlandet. Mariannes værker bliver ofte til på baggrund af et foto hun har taget i skov eller by, hvor hendes interesse er blevet fanget af planter, træer, blomster og vækster. Ofte bliver hun interesseret i et formforløb, et udtryk, eller får en direkte ide til et værk, ved at hun forestiller sig at lige præcis dén konstruktion kan blive spændende i den keramiske proces. Det kan være blade, der potentielt kan danne underlag for glasurens løben fra det ene blad til det næste. Eller mønstre af stængler og blade som hun ser muligheder i som forlæg for selvstændige skulpturelle objekter.

https://mariannekrumbach.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17061


Gevinst nr. 42
Larsen, Peter
Skulptur, glaseret stentøj
32 x 23

Peter Larsen (f. 1984) er uddannet fra Det Kongelige Kunstakademi i 2013. I sin kunstneriske praksis favner han forskellige udtryksformer som maleri, tegning, keramik samt klassiske trykformer som radering, serigrafi og litografi. Hans kunstværker refererer til både surrealistisk billedsprog og en modernistisk udforskning af legende emner. Kunstneren bor og arbejder i København, Danmark.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17027


Gevinst nr. 43
Madsen, Bo Rune
Udskæringer i pap
84 x 74

Bo Rune Madsen (f. 1976) er maler og udforsker livet gennem sine billeder og har haft to store soloudstillinger. Bo Rune Madsen har været en del af Mew hvor han havde en 20-årig karriere og rejste verden rundt og spillede deres musik. Han forlod Mew og udgav den selvbetitlede kunstbog JORDBO, som fortæller om livet - hans. I sin fritid studerer han kreativitet, med særlig interesse for kreativitet/videnskab. Han er far til tre og bor i Hellerup, Danmark.

https://www.borunemadsen.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17025


Gevinst nr. 44
Marc Fluri & Sebastian T. Lybecker
The Volcano Fogo
Fotokunst
50 x 55

Bearbejdet foto af Marc Fluri & Sebastian Tiku Lybecker baseret 100 år gamle negative fra Blossom expeditionen. Værket 'The Volcano Fogo' er lavet i begrænset oplag.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16994


Gevinst nr. 45
Marotta, Coline
With Doubt
Tegning
35 x 44

Coline Marotta, født I 1991, er en dansk-fransk kunstner. Coline Marotta er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2017. Hun har udstillet på V1 Gallery (København), Mine Project (Hong Kong), Tennis Elbow (New York), Public Gallery (London) og senest på galleri Brigade (København). Tegningen med titlen "With doubt" måler 35 x 44 cm (H/B).

Placering: Holmens Kanal
Id: 17021


Gevinst nr. 46
Mikkelsen, Frodo
Den Sidste Time
Oliemaleri
60 x 50

Frodo Mikkelsen, født 1974, var i sine unge dage en del af graffitimiljøet i København, som prydede gaderne med kunst. Frodo er autodidakt men har udstillet på Kunstnernes Forårsudstilling, Kunstnernes Efterårsudstilling og Kunstnernes Sommerudstilling samt på et utal af gallerier i ind- og udland. Kunstforeningen har tidligere indkøbt kunstværker af Frodo Mikkelsen, ligesom han i 2008 stod for den ene af årets endetalsgevinster.

https://www.frodomikkelsen.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17056


Gevinst nr. 47
Neel, Jans
Vegetation
Stentøj
h: 40

Neel Jans, født i 1956, er en dansk multi kunstner. Han har modtaget flere legater og priser bl.a. fra Københavns Kulturfond. Talrige udstillinger i ind og udland bl.a. Tyskland og Schweiz.

https://www.neeljans.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17048


Gevinst nr. 48
Næblerød, Frederik
Litografi
75 x 110

Frederik Næblerød (født 1988) modtog en MFA (Master of Fine Art) fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2018. Han arbejder i forskellige medier, herunder malerier, tegninger, skulpturer og off-grid projekter.

https://www.naebleroedstudio.com/

Placering: Brabrand
Id: 16934


Gevinst nr. 49
Peters, Gitte
Happy Day
Olie på lærred
64 x 54

Kunstneren Gitte Peters værker har været udstillet i New York, Seattle, Monaco og Cannes. Værket er købt ved udstillingen hos Galerie Knud Grothe. Et blomstermotiv på en lys baggrund starter altid med en lys farve, så bliver der lagt lag på lag af lyse farver, der skaber liv og dybde.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16989


Gevinst nr. 50
Pettersen & Hein
Vase, farvet beton
29 x 18

Den danske møbeldesigner Lea Hein og den norske kunstner Magnus Pettersen udgør tilsammen designduoen Pettersen & Hein. Siden 2015 har de sammen bevæget sig i universet mellem kunst og design og arbejder bl.a. i beton og metal med fokus på geometriske former. Siden starten af deres samarbejde har de opnået stor opmærksomhed i både ind- og udland med flere solo- og gruppeudstillinger.

https://www.pettersenhein.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17026


Gevinst nr. 51
Phil, Jonas
Hviler Over Land
Radering
35 x 40

Jonas Pihl, født i 1978, er en dansk kunstner uddannet fra Holbæk Kunsthøjskole (2001), Det Fynske Kunstakademi (2002) og Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskole (2008). Jonas har deltage på mange udstillinger - primært i Danmark men også i udlandet som på Black & White Gallery Chelsea, New York, med støtte af Billedkunstrådet, Det Internationale Billedkunstråd og Statens Kunstfond. Jonas Pihl er også repræsenteret på flere museer som Kunsten i Aalborg.

https://www.jonaspihl.com/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17043


Gevinst nr. 52
Ritterband, Monica
Den Stolte Node
Jernskulptur
30 x 15

De fleste af os husker sikkert Monica Ritterband fra hendes tid som studieværk på TV Avisen. Monica Ritterband, født i 1955, er oprindeligt udannet fra Danmark Journalisthøjskole. Monica Ritterband arbejdede flere år som journalist på Ekstra Bladet og Weekendavisen, hvorefter hun kom til Danmarks Radio. Efter TV Avisen kom Monica Ritterband i 1990 til Carlsberg som informationschef. Siden 1997 har Monica Ritterband helligt sig kunsten på fuld tid, omend hun også virker som kunstanmelder for Kunstavisen samt klummeskriver i Kristelig Dagblad. Jernskulpturen med titlen "Den stolte Node" er lavet i 6 eksemplarer.

http://www.ritterband.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17073


Gevinst nr. 53
Rytz, Michael
Tegning
35 x 43

Michael Rytz (f. 1975) er en autodidakt dansk kunstner og illustrator. Michael har lavet tegninger til børneprogrammer på DR, CD-Covers, musikvideoer, dagblade og aviser i ind og udland, derudover også skilte og vægmaleri samt Art direction for de danske børnebiblioteker. Derudover hart Michael Rytz også været præsenteret på en lang række udstillinger i Danmark og udlandet, herunder Belgien, Canada, USA, England og Kina. Desuden har han tegnet for Esquire, The Guardian,Politiken, The Hollywood Reporter, Euroman m.fl. Den indkøbte tegning måler 35 x 43 cm (H/B).

Placering: Holmens Kanal
Id: 17033


Gevinst nr. 54
Samuelsen, Kaspar Oppen
Brændt stentøj
27 x 21

Kaspar Oppen Samuelsen lever og arbejder i Kalundborg. Han har udstillet flere gange i både Danmark og udlandet. I hans farverige malerier, collager, grafiske tryk, tegninger og ler- og stålskulpturer sløres grænserne mellem de enkelte figurer. Hos Kaspar Oppen Samuelsen tages det absurde alvorligt. Hans værker er fulde af fortællinger, åbne fortællinger om dyr og mennesker, der med alvorlig mine tager del i absurde, sociale ritualer: et karneval-lignende optog, en maskerade, en fornem dans, en ridetur. Det pyntede og det pinlige går hånd i hånd.

https://www.kasparoppen.net/

Placering: Holmens Kanal
Id: 17024


Gevinst nr. 55
Schelde, Morten
Car
Litografi
85 x 64

Morten Schelde er uddannet fra The Academy of Fine Arts i Odense (1996) og Det Kongelige Danske kunstakademi (2000). Han har udstillet på talrige danske og udenlandske gallerier.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16982


Gevinst nr. 56
Skovballe, Niels Erik
To Æbler
Oliemaleri
19 x 26

Niels Erik von Skovballe, født i 1945, er en dansk autodidakt kunstner. Han påbegyndte i 1967 kultursociologiske studier ved Københavns Universitet, men allerede i 1969 havde han sin debut som kunstner. Kunsten kom til at dominere over de kultursociologiske studier.

https://www.skovballe.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17051


Gevinst nr. 57
Tai, Hussein
Battlefield
Aquantinte
29 x 48

Hussein Tai, født 1966 i Irak, er en dansk kunstner. Oprindeligt uddannet på Kunstakademiet i Bagdad samt efterfølgende Holdbæk Kunsthøjskole og Masters of Fine Art i Dublin. Talrige udstillinger i ind og udland bl.a. Libyen, Jordan, Irak og Tunesien. Hussein Tai er repræsenteret på flere museer herunder Jordan National Gallery of Fine Arts og Modern Iraqi Art Museum.

Placering: Holmens Kanal
Id: 17049


Gevinst nr. 58
Tal R
Bella
Træsnit
80 x 65

Tal Rosenzweig (f. 1967), kendt som Tal R, er en dansk kunstner, der bor og arbejder i København. Som 1-årig flyttede han med sin familie til Danmark. Tal R er uddannet fra Det Kongelige Danske kunstakademi i 2000 og har udstillet i flere storbyer verden over. Tal R har modtaget flere anerkendelser og udmærkelser bl.a. i 2005 Eckersberg Medaillen.

Placering: Holmens Kanal
Id: 16995


Gevinst nr. 59
Villalón, Andrea
Bautizo En Londres
Oliemaleri
40 x 30

Andrea Villalón, født i 1995, er uddannet på det mexicanske kunstakademi Escuela Nacional de Pintura. Oliemaleriet med titlen "Bautizo en Londres" måler 40 x 30 cm H/B).

Placering: Holmens Kanal
Id: 17023


Gevinst nr. 60
Winther, Lene
Captured Matter
Stentøj
25 x 45

Lene Whinter, født 1966, er uddannet på Kunstskolen Spectrum og Keramikskolen i København. Hun modellerer sine værker i hånden - både i porcelæn og stentøj, og lader ofte andre materialer som træ, metal og plast indgå. Lene Winther har et langt og imponerende CV med talrige udstillinger herunder i Tyskland, England, Spanien og Ikast.

https://www.lenewinther.dk

Placering: Holmens Kanal
Id: 17047