Nyhedsbrev udsendt 20-01-2023

Kunstforeningen har nu gennemført fordelingen af de 85 gevinster fra seneste kvartalstrækning (08.12.2022). Langt de fleste vindere har fået et af de kunstværker, som stod højt på prioriteringslisten.

14 ud af de 85 vindere havde desværre ikke indsendt deres ønsker, hvorfor kunstforeningen fordeler kunstværker til disse vindere efter bedste evne.

E-mail er nu på vej til vinderne om, hvad de har vundet herunder, hvor gevinsten kan afhentes. Husk at der skal træffes aftale med en repræsentant fra bestyrelsen. Kontaktoplysninger vil fremgå af e-mailen til vinderne.

Kunstforeningen er godt i gang med at forberede kunstværker til de næste kvartalstrækninger. Bl.a. kunstnere som Frederik Næblerød, Sophie Kitching, Asger Harbou Gjerdevik, Björn Camenius, Simon Fensholm og mange flere. Vi forventer at have ca. 30 kunstværker klar til næste trækning. Der bliver noget at se frem til. Forventede datoer for de kommende kvartalstrækninger kan ses på www.danskekunst.dk.

Fotoet viser nogle af de nye kunstværkerne af kunstnerne Nicolas Martin, Karen Nyholm, Simon Fensholm, Maria Engholm og Camilla West.

Med venlig hilsen
DANSKE BANKS KUNSTFORENING
www.danskekunst.dk
E-mail: kunstforeningen@danskebank.dk

Aktuelt:


Årets første endetalsgevinst

Første endetalsgevinst i 2023 går til medlemmer med endetallet 9. Læs mere om gevinsten her.

Vinderne får snarest tilsendt besked om gevinsten direkte pr. mail.