Tidligere arrangementer

Kunstforeningen arrangerer fra tid til anden kunstbesøg og andet. Herunder kan ses billeder fra et udvalg af arrangementer fra de sidste par år.

 

Marts 2017: Fernisering - årets udstilling, Brabrand og Lersø Park Allé

I marts 2017 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus, og til østudgaven på Lersø Park Allé.

Aktuelt:


Anden endetalsgevinst i 2018

Årets anden endetalsgevinst er udtrukket på endetallet 2.

Endetalsgevinsten kan ses her.

Endetalsgevinsten er under forsendelse

Vi har nu fået pakket de 231 endetalsgevinster, og gevinsterne er blevet afleveret til forsendelse 19/12 2018. Det er jo en travl tid rent postmæssigt, så vi kan ikke sige præcist hvornår vinderne kan forvente at modtage forsendelsen.

Men vi kan i hvert fald ønske alle en glædelig jul og et godt nytår!

Opdatering 02-01-2019: En kombination af travlhed og ferie i forsendelsen har desværre bevirket at endetalsgevinster, der skal sendes med ekstern post, ikke er afsendt endnu. De vil blive sendt hurtigst muligt.

Opdatering 08-01-2019: Alle endetalsgevinster er nu afsendt.

 

Oktober 2015: Rundvisning på ARoS: "Monet - Lost in Translation"

I oktober 2015 arrangerede Kunstforeningen en guidet rundvisning på ARoS-udstillingen "Monet - Lost in Translation" i Aarhus. Udstillingen dækkede i alt 49 værker, heraf 18 af Monet, og afspejlede livet omkring impressionisterne. Guiderne forklarede blandt andet om forargelsen, impressionisternes billeder vakte, da de første gang blev udstillet i Paris i 1870'erne, og hvordan kunstnerne selv mente at billederne lå tættere på den sansede virkelighed end det klassiske maleris detaljerige og minutiøse formsprog.

 

Marts 2015: Fernisering - årets udstilling, Brabrand

I marts 2015 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus.

 

Februar 2015: Rundvisning på Statens Værksted for Kunst med Per Arnoldi

Danske Banks Kunstforening havde den 25. februar 2015 den meget store fornøjelse at tilbyde sine medlemmer en helt særlig oplevelse med Per Arnoldi som rundviser på Statens Værksted for Kunst, som er beliggende i et smukt pakhus på Christianshavn.

Pakhuset indeholder værksteder for keramik, metal, stenhuggeri, væveri, malerateliers, træværksted, IT, foto m.m. Værkstederne kan søges af kunstnerne, som for kortere eller længere perioder kan få arbejdsro og assistance til definerede projekter. I fem måneder har maleren Per Arnoldi således arbejdet i det store malerværksted med henblik på en udstilling i Viborg Kunsthal.

Der er normalt ikke adgang til disse værksteder, da det jo netop for kunstnerne drejer sig om at kunne arbejde uforstyrret under optimale forhold.

 

Oktober 2014: Værkstedsbesøg hos Marianne Markvad

Kunstneren Marianne Markvad blev af Danske Banks Kunstforening valgt til at stå for den anden endetalsgevinst i 2014. I den forbindelse blev der aftalt et værkstedsbesøg hos kunstneren. Under besøget holdt Marianne Markvad et indlæg om hendes kunstneriske virke, herunder om fremstillingen af endetalsgevinsten. Se også hjemmesiden markvad.dk