Aktuelt:


Årets første endetalsgevinst

Første endetalsgevinst i 2023 går til medlemmer med endetallet 9. Læs mere om gevinsten her.

Vinderne får snarest tilsendt besked om gevinsten direkte pr. mail.

Tidligere arrangementer

Kunstforeningen arrangerer fra tid til anden kunstbesøg og andet. Herunder kan ses billeder fra et udvalg af arrangementer fra de sidste par år.

 

August 2022: Fernisering - årets udstilling, Brabrand

Lørdag d. 13. august 2022 var der fernisering på udstillingen af årets gevinster i Vestcentret, Brabrand. Og det bliver den sidste af slagsen - bygningerne er sat til salg og kunstforeningen overgår til nye måder at udlodde gevinster til medlemmerne.

April 2022: Ophængning af udstillingen i Vestcentret i Brabrand

Lørdag d. 30. april 2022 blev årets gevinster i hovedlodtrækningen hængt op i Vestcentret i Brabrand. Et stort arbejde, som tog hele dagen.

September 2020: Bortlodningsdagene, Lersø Parkallé

Lørdag d. 5. september 2020 og lørdag d. 12. september 2020 blev årets gevinster fordelt blandt de heldige vindere. Oprindelig skulle bortlodningsdagene være afholdt i foråret, men blev udskudt på grund af COVID-19 situationen.

Lørdag d. 5. september 2020

Lørdag d. 12. september 2020

August 2020: Fernisering - årets udstilling, Lersø Parkallé

Lørdag d. 29. august 2020 var der fernisering på udstillingen af årets gevinster i Lersø Parkallé. Den planlagte fernisering i Brabrand v/Aarhus måtte desværre aflyses p.g.a. COVID-19 situationen i området.

Februar 2020: Generalforsamling i Kuppelsalen

Tirsdag d. 25. februar 2020 afholdt vi årets generalforsamling i Kuppelsalen i Laksegade, Kbh.

Marts/April 2019: Bortlodningsdagene, Lersø Parkallé

Lørdag d. 30. marts 2019 blev de første 150 gevinster fordelt. Den følgende lørdag d. 6. april blev de resterende 141 gevinster fordelt.

Marts 2019: Fernisering - årets udstilling, Lersø Parkallé

Lørdag d. 23. marts 2019 var der fernisering på udstillingen af årets gevinster i Lersø Parkallé. Lørdag d. 30. marts 2019 vælger de første 150 vindere deres gevinst. Resten vælger lørdag d. 6. april 2019

Marts 2019: Fernisering - årets udstilling, Brabrand

Lørdag d. 2. marts 2019 var der fernisering på udstillingen af årets gevinster i Vestcentret, Brabrand ved Aarhus. Senere på måneden transporteres hele udstillingen til Lersø Parkallé, hvor der er fernisering 23. marts 2019 10-14. Ved ferniseringen har vi en lille ekstra lodtrækning blandt de tilstedeværende medlemmer om et antal mindre gevinster.

 

Marts 2017: Fernisering - årets udstilling, Brabrand og Lersø Parkallé

I marts 2017 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus, og til østudgaven på Lersø Park Allé.

 

Oktober 2015: Rundvisning på ARoS: "Monet - Lost in Translation"

I oktober 2015 arrangerede Kunstforeningen en guidet rundvisning på ARoS-udstillingen "Monet - Lost in Translation" i Aarhus. Udstillingen dækkede i alt 49 værker, heraf 18 af Monet, og afspejlede livet omkring impressionisterne. Guiderne forklarede blandt andet om forargelsen, impressionisternes billeder vakte, da de første gang blev udstillet i Paris i 1870'erne, og hvordan kunstnerne selv mente at billederne lå tættere på den sansede virkelighed end det klassiske maleris detaljerige og minutiøse formsprog.

 

Marts 2015: Fernisering - årets udstilling, Brabrand

I marts 2015 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus.

 

Februar 2015: Rundvisning på Statens Værksted for Kunst med Per Arnoldi

Danske Banks Kunstforening havde den 25. februar 2015 den meget store fornøjelse at tilbyde sine medlemmer en helt særlig oplevelse med Per Arnoldi som rundviser på Statens Værksted for Kunst, som er beliggende i et smukt pakhus på Christianshavn.

Pakhuset indeholder værksteder for keramik, metal, stenhuggeri, væveri, malerateliers, træværksted, IT, foto m.m. Værkstederne kan søges af kunstnerne, som for kortere eller længere perioder kan få arbejdsro og assistance til definerede projekter. I fem måneder har maleren Per Arnoldi således arbejdet i det store malerværksted med henblik på en udstilling i Viborg Kunsthal.

Der er normalt ikke adgang til disse værksteder, da det jo netop for kunstnerne drejer sig om at kunne arbejde uforstyrret under optimale forhold.

 

Oktober 2014: Værkstedsbesøg hos Marianne Markvad

Kunstneren Marianne Markvad blev af Danske Banks Kunstforening valgt til at stå for den anden endetalsgevinst i 2014. I den forbindelse blev der aftalt et værkstedsbesøg hos kunstneren. Under besøget holdt Marianne Markvad et indlæg om hendes kunstneriske virke, herunder om fremstillingen af endetalsgevinsten. Se også hjemmesiden markvad.dk