Tidligere arrangementer

Kunstforeningen arrangerer fra tid til anden kunstbesøg og andet. Herunder kan ses billeder fra et udvalg af arrangementer fra de sidste par år.

 

Marts 2017: Fernisering - årets udstilling, Brabrand og Lersø Park Allé

I marts 2017 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus, og til østudgaven på Lersø Park Allé.

Aktuelt:


Kataloget er udsendt

Årets katalog er - sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen afsendt 23-01-2019

Årets gevinster kan også ses under menupunktet "Hovedlodtrækningen" - eller ved at klikke på dette link.

Hovedtrækningen 2019

Lodrækningen om årets gevinster nærmer sig. Den finder sted i aften efter generalforsamlingen, og vi opdaterer her når resultatet er klar her på hjemmesiden.

 

Oktober 2015: Rundvisning på ARoS: "Monet - Lost in Translation"

I oktober 2015 arrangerede Kunstforeningen en guidet rundvisning på ARoS-udstillingen "Monet - Lost in Translation" i Aarhus. Udstillingen dækkede i alt 49 værker, heraf 18 af Monet, og afspejlede livet omkring impressionisterne. Guiderne forklarede blandt andet om forargelsen, impressionisternes billeder vakte, da de første gang blev udstillet i Paris i 1870'erne, og hvordan kunstnerne selv mente at billederne lå tættere på den sansede virkelighed end det klassiske maleris detaljerige og minutiøse formsprog.

 

Marts 2015: Fernisering - årets udstilling, Brabrand

I marts 2015 indbød Kunstforeningen til vestudgaven af den årlige fernisering af årets udstilling i Brabrand ved Aarhus.

 

Februar 2015: Rundvisning på Statens Værksted for Kunst med Per Arnoldi

Danske Banks Kunstforening havde den 25. februar 2015 den meget store fornøjelse at tilbyde sine medlemmer en helt særlig oplevelse med Per Arnoldi som rundviser på Statens Værksted for Kunst, som er beliggende i et smukt pakhus på Christianshavn.

Pakhuset indeholder værksteder for keramik, metal, stenhuggeri, væveri, malerateliers, træværksted, IT, foto m.m. Værkstederne kan søges af kunstnerne, som for kortere eller længere perioder kan få arbejdsro og assistance til definerede projekter. I fem måneder har maleren Per Arnoldi således arbejdet i det store malerværksted med henblik på en udstilling i Viborg Kunsthal.

Der er normalt ikke adgang til disse værksteder, da det jo netop for kunstnerne drejer sig om at kunne arbejde uforstyrret under optimale forhold.

 

Oktober 2014: Værkstedsbesøg hos Marianne Markvad

Kunstneren Marianne Markvad blev af Danske Banks Kunstforening valgt til at stå for den anden endetalsgevinst i 2014. I den forbindelse blev der aftalt et værkstedsbesøg hos kunstneren. Under besøget holdt Marianne Markvad et indlæg om hendes kunstneriske virke, herunder om fremstillingen af endetalsgevinsten. Se også hjemmesiden markvad.dk